Accommodations

Verhuur

 • Woodlodge

  Max. 4

  Woodlodge voor 4 personen

  Een woodlodge is op en top glamping: de gezelligheid van kamperen maar dan comfortabeler. In een woodlodge beschik je over een eigen badkamer met wastafel, douche en toilet. Daarnaast is een woodlodge ingericht met een keuken met 2-pits kooktoestel, spoelbak en koelkast, een tweepersoonsbed en een stapelbed en een tafel met stoelen. Het stapelbed is van de rest van de ruimte af te sluiten door middel van een gordijn en er is een flatscreen-tv aanwezig.

  Wij zorgen ervoor dat de bedden bij aankomst opgemaakt zijn, zodat je vakantie gelijk kan beginnen!

  Kom je ook glampen? 

  Alternative Period
  No booking data found in the selected period
 • Experience the fun of camping but with a bit more privacy? Back to your childhood or may be the year of your birth, nostalgia at its best in this simply arranged cabin from the seventies. Every cabin provides a kitchen block with a granite kitchen bench, 4 hob stove, a fridge, a dining table, a gas heater and two bedrooms with three French beds. (120 x 190 cm) Using the bathroom and showering is possible in the nearby sanitary block on the campsite.

  Alternative Period
  No booking data found in the selected period
 • Trekkershut

  Max. 4

  4-persoons trekkershut met 2 stapelbedden, een eetkamertafel met stoelen en een gasstel. Je hebt wel electriciteit en een electrisch verwarmingselement, maar geen stromend water. (jerrycan aanwezig) Er zijn borden en bestek en kopjes voor 4 personen. Er is geen beddengoed aanwezig. 

  Verder vind je er een fluitketel en een afwasteil met borstel, een bezem en stoffer en blik en een spiegeltje.

  Alternative Period
  No booking data found in the selected period